"Jeg elsker min personlige Jucos kollektion"

"Jeg elsker min personlige Jucos kollektion"

Line Kongsted, Fotograf

"Jeg har længe været vild med Annes designs, og da hun åbnede op for Special Orders, var jeg klar!

Jeg havde brug for en taske, med nogle lidt andre mål end dem hun havde, og så synes jeg, det kunne være mega lækkert med matchende accessories.

Fra start til slut har det bare været en virkelig god oplevelse, og så er det den vildeste luksus følelse at få hendes smukke design i en specialudgave KUN til mig. Anne er super god til at spørge ind til, hvad man har brug for, og det der kommer ud af det, er simpelthen så smukt og lækkert et resultat.

Jeg elsker min personlige Jucos kollektion bestående af en crossover taske, lille pung til visitkort, mobil sleeve og notebook sleeve.

Måske er der en enkelt lille specialbestilling mere på vej i Annes retning."  

 

 
Tilbage til blog