"Jeg er meget glad for udfaldet af tasken, den er mit personlige showpiece".

"Jeg er meget glad for udfaldet af tasken, den er mit personlige showpiece".

Caroline Skovgaard, Coordinator.

“I en længe søgen efter en perfekt arbejds-/computertaske, uden held, var jeg heldig at møde Anne gennem en fælles veninde.
Anne tog mig med i processen helt fra start i forhold til mit ønske af design, materialer og dimensioner på tasken. Hun tog sig god tid til at fortælle om de forskellige materialer, og høre på, hvad jeg havde af “krav” og ønsker til den.


Jeg havde dog ikke tænkt at denne smukke taske, med tilnavnet Château de Vincennes efter metro stationen i Paris, skulle blive ligesom den taske jeg havde drømt om.
Anne er god til at tage dig med ind der hvor håndarbejde foregår, hun vil sende dig detaljer, billeder og små videoer af hvor langt hun er med tasken, og sørge for inden hun starter på at sy og lime, at I er enige om detaljerne.

Jeg er meget glad for udfaldet af tasken, og jeg kan tydelig se hvor dygtig en håndværker Anne er i sit arbejde med læder. Jeg kan kun anbefale hende, hvis du også står i samme situation og har brug for en taske til et specifik formål og ikke har fundet den endnu, eller du gerne vil have en showpiece af en taske andre ikke har. ”

Tilbage til blog