Unik rygsæk i samarbejde med Anne

Unik rygsæk i samarbejde med Anne

Kathlyn Bjerre, Webdesigner

"At valget faldt på Anne skyldes at jeg har fulgt hende gennem et års tid og købt blandt andet Tote tasken og et par crossover tasker hos hende, så vidste at det ville blive en taske af virkelig fin kvalitet og hvor alle detaljer bare er så gennemtænkt."

"Processen med at få lavet rygsækken har været en helt unik oplevelse for mig, lige fra mødet hvor vi satte os ned og snakkede om hvilke behov tasken skulle dække for mig, samt dens detaljer og skind. Det var virkelig en kreativ proces, og vi havde en virkelig god sparring om hvad der ville virke og ikke virke. Og Anne var så god til at tænke ud af boksen samt få mig til også at tænke kreativt omkring rygsækken og dens design. Undervejs var der møder hvor vi kiggede på detaljer og tilretning af bæreremme så den ville matche mine skuldre og ryg helt perfekt i længden."

"I dag sidder jeg og er ejer af en helt unik rygsæk, som har så flotte detaljer samt bare passer helt perfekt til mit behov med at kunne tage min computer og ting med uden at skulle spekulere på om der er plads. For det er der. Hver eneste ting der skal kunne være i den rygsæk er der nemlig taget højde for i processen."

Rygsækken går ikke ubemærket hen hos venner og kunder, pga. dens så flotte detaljer.

Jeg kan varmt anbefale Anne til at lave din special order – du vil simpelthen føle dig så forkælet og speciel.

 

 
Tilbage til blog