Lær Donna Louvre bedre at kende

Din compagno di vita

Tasken, der giver dig plads og rummer hele dit liv

Forestil dig en veninde, som du har kendt altid.
Du kender hendes historie, hendes ophav og hendes mange gode kvaliteter. I nogle perioder er I hele tiden i kontakt, mens I i andre perioder ikke ser hinanden så ofte, som I gerne ville. 

Men når I mødes, så er det som at komme hjem, fordi I på mange måder er livsledsagere.

Sådan er det også med Donna Louvre.

Donna Louvre er skabt til at følge dig igennem livet

Og hun tilpasser sig din levevis

Betragt hende, som hun skifter karakter efter din livssituation.

Sommetider rummer hun hele dit kontor, når du er på farten - computer, mapper, notesbøger, ringbind, to go-kop, vandflaske og madpakke. Hun omstiller sig din hverdag på en underspillet, afdæmpet og elegant manér - så du ikke føler dig hverken klodset eller som et pakæsel, når du skal performe og agere professionelt.

I andre perioder af dit liv bliver hun brugt til at rumme overgange. Overgangen fra arbejde til træning med plads til dit træningstøj. Eller fra træning til et hav-dyp med plads til badetøj og et håndklæde. Hun rummer sågar de høje hæle, makeup-tasken og cocktailkjolen til en aften med veninderen.

Når familien udvides, ændrer din Donna Louvre igen væsen og egenskaber. Hun bliver en skattekiste af praktiske uundværligheder lige fra bleer og vådservietter til sutter, legetøj, ekstra tøj, bamser og babymad.

Hun formes, ældes og yndes sammen med dig - i en kærlig forening.
Din Donna Louvre.

Derfor har du brug for Donna Louvre i dit liv

Nu er det nemlig (endelig!) slut med at gå på kompromis.
  • Slut med kedelige computertasker.
  • Slut med at ligne et pakæsel og føle dig klodset med favnen fuld af ekstra tasker eller muleposer, fordi du både skal have træningstøj, computer og madpakke med.
  • Slut med at fiske en havlmost banan op af din taske, som efterlader dine papirer klistrede og ubrugelige - for ikke at tale om pletterne indvendigt i tasken.
  • Slut med at bruge en masse spildtid på at lede efter den perfekte kontor- og hverdagstaske uden held, fordi ingen af dem passer til din stil og dine behov.
  • Slut med at luge ud i skabet fyldt med standardtasker, som du jævnligt skifter imellem, fordi ingen af dem helt opfylder alle dine hverdagsbehov.
  • Slut med at savne en taske, som både er praktisk og funktionel, og som samtidig matcher din stil, din smag og emmer af klasse.
  • Slut med at have det samme som alle de andre.

Svaret på det er Donna Louvre.

Investér i den taske, du virkelig ønsker dig og altid har manglet
Anne om tilblivelsen af Donna Louvre.

"Der er tænkt over alle detaljer i designet af Donna Louvre, som er til for at give dig ro og overblik.

Idéen til Donna Louvre opstod tilbage i 2020 ud fra mine egne behov for en rummelig, funktionel og lækker taske, der både fungerede i og uden for arbejdstiden. Og mit vigtigste krav var simpelt: Der skulle være plads nok til, at taske kunne rumme alle mine ting.

Efter at have ledt taskemarkedet igennem længe, måtte jeg opgive. Jeg besluttede mig for at være min egen lykkes smed, og gav mig i kast med at designe og sy min første Donna Louvre.

Den er i dag blevet Jucos' signaturtaske - elsket af mange. Og dét gør mig stolt!

Donna Louvre er en stilet, high-end og håndsyet taske i ægte skind, som jeg selv håndplukker og kvalitetstjekker til hver eneste taske. Kun det bedste er godt nok til Donna Louvre. Den er tilmed håndlavet og syet efter stolte, italienske håndværkstraditioner i Seregno, Italien.

Det er tasken du nemt kan glæde dig over de næste mange år. Tasken, der følger dig i tykt og tyndt hele livet igennem. Tasken, der kan gå i arv i generationer.

Jeg glæder mig til at sende dig dit eksemplar af Donna Louvre."

 

Derfor hedder hun Donna Louvre

Dét er ikke tilfældigt

Donna betyder 'kvinde' på italiensk.
Louvre er navnet det franske museum i Paris, Musée du Louvre.

Tilsammen forenes de to ord i en stærk forbundethed, som giver tasken sin helt egen, kraftfulde personlighed og særkende.

Donna Louvre rummer nemlig det bedste fra de tre lande i smukkeste forening;
Det enkle og klassiske, danske design.
Det passionerede, italienske håndværk.
Og den franske, stilsikre elegance.