OM

Mit navn er Anne Hjorth og jeg er designeren bag Jucos.

Jeg er opvokset i et hjem med mulighed for at være kreativ alle døgnets timer. Det at være kreativ er en af mine største glæder i livet, jeg elsker at udvikle og skabe ting.

I 2016 blev jeg uddannet Produktionsteknolog med speciale i produktudvikling og produktion, fra Københavns Erhvervsakademi, og det var her at den første Jucos taske så dagens lys.

Taskens design og formål var, at den skulle rumme min 15" bærbare computer, noter, bøger, oplader, penalhus, drikkevare og madpakke.

Formen og størrelsen var perfekt. Det gik op for mig hvor meget det betyder når noget rent faktisk er i den rigtige størrelse. At der var plads til de ting jeg havde brug for at have med mig. Den skulle ikke kun være funktionel og praktisk, den skulle også være lækker at gå med, den skulle kunne holde til noget. Materialet til tasken blev derfor ægte, lækkert, blødt skind.

Den blev hurtigt min fortrukne taske og blev ikke kun brugt til og fra studiet. Den var faktisk med mig overalt; til træning, nede at handle, eller med på weekendtur.

Folk begyndte at kommentere på den og spørge hvor den var fra.

Jeg så et potentiale i at skabe lækre og funktionelle tasker og tog springet ud i den store taskeverden. 

En verden jeg ikke kendte til - men som nu er blevet en del af mig. Jeg kan ikke gå en tur uden at lægge mærke til hvilke tasker folk går med. Det inspirerer mig hver eneste dag og min kreative hjerne ser nye muligheder og ideer til nye Jucos design.

Jeg ser mennesker, jeg lytter til mennesker, jeg finder frem til essensen af det menneske der er foran mig, så jeg kan skabe den helt rigtige taske.